За MyHoliday.bg | Реклама | Контакти | Карта на сайта
   
       Почивки                     Хотели
       Рент-а-кар                  Полети

Моите Пътеписи

Пътешествие из земите на Израел - (Йерусалим - Тел Авив) целият пътепис

Tiger Temple, Тайланд - (Бангкок) целият пътепис

Зелени ваканции за малко пари, все по-търсени - (Обиколен Тур) целият пътепис

Седмица на културата в Рим! - (Рим) целият пътепис

Крепостта Бялград - завръщане за кратко в миналото - (Гугутка) целият пътепис

Всички пътеписи

Топ 10 на ски дестинации, които да са ни по джоба


Преглед на галерия
Автор:
Дори и в тежки времена, всеки има нужда от почивка, а една ски екскурзия е един от най-добрите начини за отдих по време на зимните месеци. Съществуват много ски дестинации, но можем ли във време на криза да си позволим всичко най-най? След като ви представихме топ 10 сноуборд дестинации за 2009/2010 ето и топ 10 на ски дестинациите, които може би, са ни по джоба за сезон 2009/2010 година.

Денвър, Колорадо – В Съединените щати има много оферти за скиори. Ако имате възможност, възползвайте се от ниските цени и големите отстъпки, предлагани от курортите. Начините за привличане на клиенти в един труден икономически период са много, а в САЩ предлагат всевъзможни изгоди. Разгледайте и ще откриете вашата най-добра оферта за там. Ние ви предлагаме да пробвате Денвър.

Треблан, Канада - намира се във френскоговорящия Монреал. Ще се кажете "wow", като разгледате офертите за тази ски дестинация. Хората тук са дружелюбни и има много неща за правене, когато не сте по пистите. Съветваме ви да посетите La Source aqua club, чудесно място за цялото семейство.

Леви, Лапландия – Свързвате ли го с Дядо Коледа и неговите елени? Това място е естествен рай за скиорите, особено тези, които търсят силни изживявания. Леви е място, където зимата е като в приказките. Липсват тълпите и високите цени. Когато не сте по пистите, вземете цялото семейство и ги зарадвайте със сафари и северни елени.

Андора - Андора е малко княжество, което се намира между Франция и Испания в планините на Пиренеите. Там има три нови, големи курорта - Arinsal, Pasa de la Casa и Soldeu. Тъй като правителството Андора не начислява такси цените са много добри. Пистите са много, а когато не карате по тях, можете да пазарувате на воля - няма данъци.

Крвавец, Словения – В Източна Европа се намира едно от най-добрите места за каране на ски. Курортът в Крвавец е много близо до летището на града. В действителност всичко необходимо, за да достигнете до там е удобно и близо, а и не се изисква голям бюджет.

Гресони, Италия - Сгушен в Италианските Алпи, Гресони е едно прекрасно място с много склонове и малко тълпи. Пейзажът тук ще ви накара да мислите, че сте на Северния полюс, а цените са доста по-добри от скъпите курорти. Това е мястото, където можете да се насладите на ски почивка си на едни много достъпни цена.

Шотландия – За феновете на острова, Шотландия е място, където ще могат да се насладят на една добра и не супер скъпа ски ваканция. Но въпреки, че може да е евтино, не забравяйте да проверите на първо времето и да се уверите, че има сняг по пистите.

Межев, Франция - чудесен избор за ловците от Великобритания. Ттези които могат да стигнат до там с автомобил, ще спестят много пари от този начин на придвижване. Могат дори да спят в колата си, но най-вероятно ще се изкушат от от големия брой хотели в района. Межев е изключително красиво място, така че не забравяйте фотоапарата си!

Стубай, Австрия – Феновете на зимата ще се чувстват изключително щастливи в долината на Стубай. Най-големият ледник в Австия и гаранция за сняг от октомври до юни. Тук има и детски ски клуб Mickey Mouse, където ски фенове от 4-годишна възраст могат да се забавляват, докато родителите им мачкат пистите.

Русия - Огромно част от територията на Русия е разположена в северните ширини. Това не е изненадващо, но там има много места, където можете да карате ски на воля. Въпреки, че полетите до там не са евтини, цените там са ниски. Едно от местата, които можете да посетите е Домбей. Страхотен сняг!

23 Ноември 2009

За нас ще бъде удоволствие да публикуваме всички авторски пътеписи, придружени със снимки. Текстове и снимки изпращайте на: team@myholiday.bg
<<следваща предишна>>

Предишни Пътеписи

Всички пътеписи

MyHoliday Приятели

  news rss   
 
Copyright 2006 MyHoliday.bg България | Чужбина | Хотели | Полети | Рент-А-Кар | Туристически каталог | Правила за използване | Общи условия