За MyHoliday.bg | Реклама | Контакти | Карта на сайта
   
       Почивки                     Хотели
       Рент-а-кар                  Полети

Моите Пътеписи

Пътешествие из земите на Израел - (Йерусалим - Тел Авив) целият пътепис

Tiger Temple, Тайланд - (Бангкок) целият пътепис

Зелени ваканции за малко пари, все по-търсени - (Обиколен Тур) целият пътепис

Седмица на културата в Рим! - (Рим) целият пътепис

Крепостта Бялград - завръщане за кратко в миналото - (Гугутка) целият пътепис

Всички пътеписи

Най-красивите хотели за майските празници


Преглед на галерия
Автор:
Туристите с високи изисквания знаят: трябва не само да подберат подходящия хотел, но и подходящия апартамент. Самият той е пътешествие сам по себе си... Всяка страна има свой символ и често седейки в апартамента си deluxe, можете да се наслаждавате на величието на заобикалящия ви град.

10. Commune by the Great Wall Kempinski, Китай.


Мао Дзедун е казал: "Ако не си видял Великата китайска стена, не си истински китаец". Но не за Мао говорим сега, а за възможността да погледате символа на Китай, под лъчите на азиатското слънце, отпивайки от знаменития китайски чай на терасата на хотелската си стая.

9. Wolwedans, Намибия.

Какво може да иска пътешественикът в резервата NamibRand Nature Reserve, Намибия, ако не да се почуства като цар-лъв. Хотелът-лагер е разположен в края на 120-меторвата пустиня и за компенсация на възможността си да приеме само 12 гости, им предлага отблизо да погледат феномените на пустинята.

8. Burj Al Arab, Дубай.

Ако не сте чували за този хотел с футуристична архитектура, значи живеете на Луната и настоящата класация изобщо не ви интересува. Основното предимство на седемзвездния хотел е гледката, която разкрива. Т. нар. royal suite, разположени на 25-я етаж, разкриват панорамата от удивителните дубайски небостъргачи, пустинята около града и невъзмутимата неподвижност на океана.

И ако е толкова назад в класацията, причината е, че е прекалено, малко изтъркано, популярен.

7. Sheraton Iguazu Resort & Spa , Игуасу.


В центъра на националния парк Игуасу, хотелът разкрива гледка към пряко към водопада.

6. Villa D'Este, Италия.

Любимо място на милионерите, рок-звездите и общо казано-тези, които могат да платят сума с много нули за хотел. Построената през XVI век сграда с огромен парк, разкрива гледка пряко към езерото Комо и обкръжаващите го Алпи.

5. Caruso Ravello, Италия.

Още едно попадение за Италия е хотелът, подходящ за романтични вклюбени. На терасата можете да отпивате добре изстудено италианско вино, да закусвате пресни маслини и да се наслаждавате на крайбрежието на Амалфи.

4. Hayman Island Resort, Австралия.

Противоположно на името си, Големият бариерен риф е място, където можете да намерите хармония със себе си. Разположеният на плаж Хаимен хотел разкрива най-голямото море в Южното полукълбо и кораловите му плажове.

3. Oberoi Amarvilas , Индия.

Помпозната красота на Тадж-махал очарова дори само на снимки. А какво ли е да гледате това произведение на архитектурата в хотел от мрамор и злато, заобиколени от традиционната индийска атмосфера на махараджите...

2. The Standart, Холивуд.

Хотелът открива най-добрата гледка към Холивуд, затова в "стандарта" може да се видят много звезди. Шикозен и минималистичен, той позволява на звездите да се занимават спокойно със самолюбието си, наблюдавайки собствените си снимки на билбордовете за простосмъртни.

1. The InterContinental Hong Kong

Хотелът предлага най-поразяващата урбанистична гледка в света. О то от 20-метрова тераса с басейн. Разкош в центъра на най-оживения град в света...

18 Април 2009

За нас ще бъде удоволствие да публикуваме всички авторски пътеписи, придружени със снимки. Текстове и снимки изпращайте на: team@myholiday.bg
<<следваща предишна>>

Предишни Пътеписи

Всички пътеписи

MyHoliday Приятели

  news rss   
 
Copyright 2006 MyHoliday.bg България | Чужбина | Хотели | Полети | Рент-А-Кар | Туристически каталог | Правила за използване | Общи условия